Izvješće sa inPharminog stručnog skupa PHARMA&BEAUTY 4.0

InPharma i Vitamini.hr su u hotelu The Westin Zagreb 5. svibnja organizirali stručni skup Pharma&Beauty, koji se u Zagrebu održava već četvrti put. Cilj skupa je bio sudionicima predstaviti najnovije trendove na tržištu dermokozmetičkih preparata i dodataka prehrani usmjerenih na ljepotu i zdravlje. Skupile su se brojne poznate hrvatske i međunarodne firme, brojne „celebrity“ osobe i stručnjaci farmaceutske industrije, a u uglednom društvu se po prvi puta našla i Bioandina.

Interes za našim proizvodima je bio velik te je Bioandina tim vrijedno i predano radio kako bi se svim zainteresiranima pružile potrebne informacije o njihovim proizvodima, objasnilo za što se Bioandina zalaže, kako se ističe na tržištu te koji su daljnji koraci kojima će dodatno poboljšati svoje proizvode, ali i sam rad firme. Osim toga, svim zainteresiranima dijelili smo promotivne materijale, ali i testere proizvoda, kako bi se i sami uvjerili u kvalitetu i dobrobiti naših proizvoda.

„Kao i uvijek, uživali smo u druženju i razmjeni znanja sa stručnjacima iz područja medicine, farmacije i nutricionizma! Bilo slušajući predavanja ili razgovorima na hodnicima prostorija održavanja skupa, uvijek volimo čuti nešto novo i proširiti svoje vidike! Osim toga, i ovaj puta nas je ugodno iznenadio ogroman interes za našim proizvodima te se veselimo idućoj prilici da svima zainteresiranima približimo zdravstvene dobrobiti peruanskih biljaka!“ – ističe direktorica Bioandine Jelena Ferk.   

U galeriji kroz slike možete doživjeti djelić atmosfere!

Pretraga
Newsletter
    Cart