Čokoladna delicija bez koje su blagdani nezamislivi! Ako još niste sigurni koje ćete sve kolače pripremati, podsjećamo Vas na ove sjajne mekane, čokoladne i soćne brownie kolače u cijoj je glavnoj ulozi naš BioAndina Cacao!
👇Recept:👇
🔹 113g maslaca
🔹 pola žlice ekstrakta vanilije
🔹 2 žličice Stevie Bioandina
🔹 40g Bioandina cacao praha (raw)
🔹 60g Bioandina lomljena zrna cacaa( nibs)
🔹 56g tamne čokolade
🔹 2 jaja
🔹 68g brašna
🔹 prstohvat soli
🔪Priprema:🔪
Na pari rastopiti maslac, tamnu čokoladu, šecer, kakao i sol. Kada se otopi ostaviti kratko da se ohladi. Dodati ekstrakt vanilije, jedno po jedno jaje i brašno. Promiješati i dodati lomljena zrna cacaa. Zagrijati pećnicu na 160 stupnjeva. U posudu staviti papir za pečenje, uliti smjesu i peći 25 do 35 minuta.