Recept za izradu brownies s maca prahom

16. siječnja 2019.0

Čokoladna delicija bez koje su blagdani nezamislivi! Ako još niste sigurni koje ćete sve kolače pripremati, podsjećamo Vas na ove sjajne mekane, čokoladne i soćne brownie kolače u cijoj je glavnoj ulozi naš BioAndina Cacao!


👇Recept:👇


🔹 113g maslaca


🔹 pola žlice ekstrakta vanilije


🔹 2 žličice Stevie Bioandina


🔹 40g Bioandina cacao praha (raw)


🔹 60g Bioandina lomljena zrna cacaa( nibs)


🔹 56g tamne čokolade


🔹 2 jaja


🔹 68g brašna


🔹 prstohvat soli




Brownies Bioandina

🔪Priprema:🔪



Na pari rastopiti maslac, tamnu čokoladu, šecer, kakao i sol. Kada se otopi ostaviti kratko da se ohladi. Dodati ekstrakt vanilije, jedno po jedno jaje i brašno. Promiješati i dodati lomljena zrna cacaa. Zagrijati pećnicu na 160 stupnjeva. U posudu staviti papir za pečenje, uliti smjesu i peći 25 do 35 minuta.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Korisnika (0 osvrta)
Ocjena
Što kažu ostali korisnici... Ostavite svoj osvrt
Sortiraj po:

Budite prvi i ostavite svoj osvrt.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite svoj osvrt


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *


Jelmark j.d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter

#ostanidoma 


Besplatna dostava za sve MACA proizvode