Današnji način života može se u najmanju ruku nazvati ubrzanim. Nedostak vremena za sebe i obitelj, pritisci na poslu, zadani rokovi, termini, prevelika očekivanja, ali i brojni drugi faktori mogu utjecati na pojavu stresa. Čovjek osjeća kronični umor, napetost i bezvoljnost što se kod žena manifestira još jače.
Dugotrajni stres kod žena može dovesti do teških poremećaja i bolesti poput neredovitih menstrualnih ciklusa, pojačanih I neizdrživih simptoima PMSa, preiscrpljenosti organizma što sve ukupno izaziva neplodnost.
Postoji prirodno rješenje za sve žene koje su svakodnevno pod utjecajem stresa I bore se sa iscrpljenosti organizma:
CRVENA MACA jedna je od tri vrste peruanske mace koja ima najviše antioksidativne i nutritivne vrijednosti, najbolja je alternativa hormonalnoj terapiji. 100% prirodna bez ikakvih primjesa i dodataka. Između ostalog uz crnu ima veću koncentraciju macamida. Bioandina Crvena Maca je želatinizirana (aktivirana – spremna za konzumaciju) te uz sve ostale dobrobiti koji se dobivaju sa procesom želatinizacije, 4 puta je nutritivno kocentriranija od praha sirove (raw) Crvene Mace koji možete pronaći na tržištu.
Premda Crvenu macu nazivaju “macom za žene”, uzevši u obzir njenu tradicionalnu primjenu i suvremene dokaze, te uvide u sastav i djelovanje, preporučuje se ženama za plodnost, zaštitu od stresa, PMS te umor i opće mentalno stanje.
Maca djeluje direktno na endokrini sustav i pomaže vam da očuvate izvrsno emocionalno stanje i savršenu emocionalnu ravnotežu.
Aktivne tvari u korijenu mace su DERIVATI MASNIH KISELINA s adaptogenim, modulirajućim svojstvima: MACAENI i MACAMIDI koji djeluju kao prirodne antistresne molekule koje reguliraju hormonalni odgovor.
Bioandina želatinizirani maca prah identičan je kuhanom korijenu Mace kakvu imaju mogucnost konzumirati samo stanovnici Anda. Procesom želatinizacije – ekstruzije (kontrolirani tehnološki proces kojim se uslijed djelovanja povišenog tlaka i temperature potice želatiniziranje škroba) simuliramo kuhanje mace. Škrob korijena mace mijenja strukturu, pa se ovakav oblik mace katkada naziva i pred-probavljena maca. Procesom kuhanja sušenog korijena mace ili želatinizacije bioaktivne tvari u Maci postaju još aktivnije (zato ju još nazivamo aktivirana maca) što je jedan od razloga zašto je kuhana ili želatinizirana Maca djelotvornija od sirove Mace. 4 kilograma praha sirove Mace potrebno je za 1 kg želatinizirane Mace.
Prikaz sušene Mace pune plijesni i alfatoksina kakvu konzumirate u prahu sirove (RAW) Mace:
Za početak treba napomenuti Maca je hrana te se teško možete predozirati, ali… Jedan od čimbenika koje bi trebali uzeti u obzir je Vaša tjelesna težina kada počinjete s konzumacijom Maca praha. Optimalna dnevna doza od 5g preporučuje se za ženske osobe između 55 i 65kg te muške osobe između 70 i 85kg. Preporučujemo da počinjete sa dnevnom dozom od 5g odnosno jedne vrećice te zavisno o tjelesnoj aktivnosti, mentalnom naporu, stresu ili nekom drugom naporu povećavate dozu.
Svaki dan, po mogućnosti u jutarnjim satima, pola sata prije doručka, jednu vrećicu Mace razmutite u soku od naranče, limuna ili omiljenom smoothieu. Deset minuta nakon primjene ne biste trebali uzimati tekućinu ili hranu za učinkovitiju apsorpciju ljekovitih sastojaka..
Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus.
63739 street lorem ipsum City, Country
+12 (0) 345 678 9
info@company.com