Quinoa kruh

Ako imate naviku peći sami svoj kruh tada znate kakvo zadovoljstvo za sva osjetila predstavlja upravo domaći vlastiti kruh. Ova ukusna alternativa za bijeli kruh zanimljivog je okusa i iznimno je hranjiv, a ako ga pečete za svoje bližnje ili prijatelje moramo Vas upozoriti da ćete svako malo morati tražiti odgovor na pitanje kada ćete ga ponovno peći.


👇Recept:👇


🔹 340g BioAndina Quinoa


🔹100g zobenih pahuljica


🔹 chia sjemenke Bioandina


🔹 1 čajna žličica sode bikarbone


🔹 1 čajna žličica praška za pecivo


🔹 prstohvat soli


🔹 3 žlice maslaca sobne temperature


🔹 limunov sok


🔹 240g biljnog mlijeka po želji




Quinoa kruh Bioandina

🔪Priprema:🔪



Quinou i zobene pahuljice samljeti u brašno. Dodati sve suhe sastojke. Staviti mlijeko i limunov sok. Sve dobro promiješati i staviti u kalup. Po želji posipati sa sjemenkama. Peći na 200 stupnjeva 1 sati. Prvih 30 min prekriti papirom za pečenje.
Pretraga
Newsletter
    Cart