Tri vrste BioAndina mace – crvena, crna i MIX – idealan su dodatak prehrani te se preporučuju aktivnim muškarcima i ženama. Kao supernamirnica, maca prirodno doprinosi blagostanju organizma modernog čovjeka koji je izložen velikim količinama stresa, hormonalnoj neravnoteži, kroničnom umoru – što s jedne strane podrazumijeva intenzivne mentalne napore, a s druge nedovoljnu količinu sna i često, neuravnoteženu prehranu.

Inke su svakodnevno konzumirale macu, a njene blagodati su već stoljećima poznate diljem svijeta, poput:

  • Povećanja razine energije i snage
  • Povećanja otpornosti i izdržljivosti organizma
  • Poboljšanja plodnosti
  • Podrške zdravlju endokrinog sustava – ravnoteža hormona
  • Blagotvornog djelovanja na opće zdravlje žena i muškaraca

Povrh toga, maca blagotvorno djeluje na pojedina zdravstvena stanja specifična za muško i žensko zdravlje. Pogledajte tablicu s preporukama nutricionista kada koristiti macu, te koju vrstu mace odabrati.

Saznajte kako maca može liječiti vaše zdravstveno stanje

Štitnjača
Umor i stres
Neplodnost parova
Akne
Sport, izdržljivost i fokus
Seksualna disfunkcija i libido
Mentalno zdravlje
Kroničan umor i autoimune bolesti

Dr. sc. Stribor Marković o aktiviranoj Maci

Pokreni video
Koju macu odabrati?

Dr. sc. Stribor Marković zasigurno je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih stručnjaka na polju fitoterapije i aromaterapije u Hrvatskoj i šire, osoba koja neumorno radi na promociji znanstveno potvrđene fitoterapije i aromaterapije, autor knjige Fitoaromaterapija koji mnogi fitoterapeuti nazivaju fitoterapijskom Biblijom. Ugostili smo dr. Stribora Markovića koji je za bioandinu govorio o efektima mace. Što je maca? Po čemu se razlikuju korijeni mace i za što se ona koristi? Koji su benefiti i kako djeluje? Koja je razlika između sirove i termički obrađene aktviirane mace i brojna druga pitanja. 

Upit pošaljite na email adresu: savjetovanje@bioandina.hr

    Cart