Recept za izradu maca čaja

Maca Čaj

Maca-Caj-Bioandina_1-1280x853.jpg

Jabuke i cimet – malo tko im može odoljeti! Ako ovoj prefinoj kombinaciji dodamo i macu, dobijemo savršenu kombinaciju okusa i učinka. Osim što se tako skladno okusno slažu, čar je u njihovoj jednostavnosti pripreme, ali i ljekovitosti. Uz BioAndina Premium Mix želatiniziranu macu u čaju lakše se ulazi u novi radni tjedan!


👇Recept:👇


🔹 2 do 3 klinčića


🔹 1/2 štapića cimeta


🔹 1 žlica sušenih jabuka


🔹 1 paketić BioAndina maca praha


🔹 2dcl kipuće vode





🔪Priprema:🔪




U vruću vodu dodati sve sastojke (osim mace) i ostaviti par minuta. Na kraju dodati macu i promiješati da se razbiju grudice. Ostaviti 5 minuta prije konzumacije. Procijediti prije posluživanja i uživati!

Jelmark d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: info@bioandina.hr

   

Newsletter