Maca topla čokolada - Bioandina recepti

16. siječnja 2019.0

U vremenu kada dolazi zahlađenje i snijeg, svima nama koji volimo slatko odmah na pamet pada ukusna topla cokolada. Naš recept šalice prefine tople cokolade još je bolji uz dodatak mace koji ovaj užitak cini još više poželjnim!


👇Recept:👇


🔹 2dcl bademovog 🥛 mlijeka


🔹 1 Paketić Bioandina Maca praha (crne, crvene ili Mix Mace)


🔹 2-3 🥄 žličice Bioandina kakao praha


🔹 1 🥄 čajna žličica cimeta


🔹 1 🥄 žličia Stevie Bioandina




Topla Maca Cokolada Bioandina

🔪Priprema:🔪



Zagrijati mlijeko i dodati cimet i kakao. Neprekidno miješati 2-3 minute. Ostaviti da se malo ohladi i dodati maca prah. Dobro promiješati i zasladiti po želji.
{{ reviewsOverall }} / 5 Korisnika (0 osvrta)
Ocjena
Što kažu ostali korisnici... Ostavite svoj osvrt
Sortiraj po:

Budite prvi i ostavite svoj osvrt.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite svoj osvrt


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *


Novosti

Jelmark j.d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter