Pozivamo vas na promociju dodataka prehrane Bioandina

Promocija Bioandina proizvoda u Farmaciji u City Center one East

U srijedu, 6.7.2022., od 15 do 17 sati u Farmaciji u sklopu trgovačkog City Center one East održat će se promocija proizvoda Bioandina. Bioandinin asortiman dodataka prehrani čine proizvodi na bazi peruanskih superbiljaka macacamu camu te mačja kandža. Svi proizvodi dostupni su u obliku kapsula, dok su proizvodi na bazi biljke mace dostupni i u obliku praha. Bioandinin portfelj tako čine: crna i crvena aktivirana maca u kapsulama te prahu, premium mix crne, crvene i žute mace u kapsulama te prahu kao i camu camu capsule te kapsule mačje kandže.

O nutritivnim vrijednostima i kvaliteti samih proizvoda te njihovoj dobrobiti svim postiteljima tumačit će Bioandinin tim u suradnji s magistrom nutricionizma Ana Marijom Medved. Vrijedno je znati kako je, na primjer, biljka camu camu najbogatiji biljni izvor vitamina C u prirodi. Ili kako je Bioandinina maca jedina aktivirana maca na hrvatskom tržištu. Ujedno će svi posjetitelji imati priliku posavjetovati se s nutricionisticom o individualnom pristupu u unapređenju vlastitih zdravih navika.

Dođite i u ugodnom i inspirativnom društvu otkrijte u kojoj mjeri Bioandinini proizvodi mogu poboljšati kvalitetu vaše svakodnevice.

Pretraga
Newsletter
    Cart