Akcija!

Mačja kandža + Premium MIX Maca kapsule

Paket sadrži: Premium MIX Maca kapsule i Mačja kandža (Cat’s claw) kapsule. Već stotinama godina, a tako i danas, aktivirana maca smatra se jako snažnom biljkom te doprinosi normalnoj regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Mačja kanža poznata je kao “peruanska loza koja daje život“. U svakom od pakiranja nalazi se 60 celuloznih kapsula koje su pogodne za vegetarijance vegane. Paket je dostatan za mjesec dana svakodnevne konzumacije.

Original price was: 33,80 €.Current price is: 27,04 €.

SKU 1033 Category Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 23,66 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 27€

Opis Proizvoda:

PREMIUM MIX MACA KAPSULE

Bioandina Premium MIX aktivirana Maca kapsule sadrže aktivirani ekstrakt (15:1) žute, crvene i crne mace. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3500 mg praha sirove mace, što u dvije kapsule (preporučenoj dnevnoj dozi) iznosi 7000 mg.

Kod Bioandina ekstrakta MIX (žute, crvene i crne) Mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja su pokazala da aktivacija glavnih bioaktivnih macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja!!! Zato se naziva aktivirana Maca.

Premium MIX Maca kapsule doprinose regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
       ekstrakt korijena žute, crvene i crne mace 15:1.. . . .440 mg
        odgovara 7000 mg sirovog praha

Neto količina: 60 kapsula (= 20,3 g)
Sastojci: ekstrakt korijena žute, crvene i crne mace (Lepidium peruvianum Chacon), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina,  aerosil, celulozna kapsula.
Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

MAČJA KANDŽA KAPSULE

Bioandina Mačja kandža kapsule kombinacija su praha i atomiziranog ekstrakta kore stabljike mačje kandže (Uncaria tomentosa). Ovaj “recept” rađen je prema stoljetnoj recepturi zbog dobivanja najboljeg omjera postotka oksindol alkaloidaAtomizacija je proces sušenja raspršivanjem, prilikom kojeg se tekućina (ekstrakt) raspršuje u sitne kapljice koje se miješaju s vrućim zrakom u komori za sušenje. Prah dobiven atomizacijom ima bolja svojstva od ishodnih suhih tvari – čestice su homogeniziranije, bolje topljive i imaju bolja morfološka svojstva. Atomizacijom se također postiže i veća stabilnost proizvoda te se osigurava jednostavnija primjena i poboljšava terapijski ishod uz minimaliziranje nuspojava.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
Prah kore stabljike mačja kanžda. . . . . . . . . . 440 mg
Atomizirani ekstrakt kore mačje kandže*. . . . 160 mg
*sadrži 5 % oksindol alkaloida. . . . . . . . . . . . . . 8 mg              

Neto količina: 60 kapsula (= 20,3 g)

Sastojci: Prah kore mačje kandže (Uncaria tomentosa), atomizirani ekstrakt kore mačje kandže (Uncaria tomentosa) koji sadrži 5 % oksindol alkaloida.

Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Upozorenje: Nije namijenjeno trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. 

Savjetovanje:

Za sva pitanja oko odabira, konzumacije ili nuspojava, kontaktirajte naš Bioandina tim za savjetovanje. Upit pošaljite na email adresu: savjetovanje@bioandina.hr

Za više informacija o samom proizvodu, ali i pozitivnim aspektima ostalih Bioandininih proizvoda posjetite naš blog kutak koji na jednom mjestu okuplja stručne članke iz područja nutricionizma, medicine, farmacije, motivacijske psihologije i aktivnog života.

Kutak s originalnim recenzijama naših proizvoda koje smo od zadovoljnih korisnika prikupili tijekom dosadašnjeg rada potražite OVDJE.

 1. Kada i kako je najbolje uzimati kapsule Mačje kandže?

  Preporuka je popiti jednu kapsulu dva puta dnevno, nakon obroka uz čašu vode.

 2. Postoje li neke namirnice, lijekovi i sl. s kojima se Mačja kandža kapsule ne smiju kombinirati?

  Preporuka je da se savjetujete s liječnikom ukoliko koristite neke lijekove za liječenje ozbiljnijih bolesti.

 3. U koliko dugim intervalima korisnici mogu uzimati kapsule Mačje kandže?

  Preporuka je da kapsule Mačje kandže pijete 4-6 mjeseci. Nakon toga je potrebno napraviti pauzu 2-3 mjeseca.

 4. Postoje li neka ograničenja za uzimanje kapsula Mačje kandže?

  Mačja kandža nije namijenjena djeci mlađoj od tri godine, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju druge lijekove trebaju se prije uzimanja Mačje kandže posavjetovati s liječnikom.

 5. Što su oksindol alkaloidi koji se nalaze u kapsulama Mačje kandže?

  Oksindol alkaloidi su spojevi koji djeluju na središnji živčani sustav, ali isto tako stimuliraju imunitet. Imaju neuroprotektivan, antioksidativni i snažan protuupalni učinak na organizam, a sudjeluju i u regulaciji neurotransmitera. Mačja kandža jedinstvena je biljka upravo radi visokog sadržaja oksindol alkaloida.

 6. Mogu li kapsule Mačje kandže uzimati vegetarijanci i/ili vegani?

  DA. Kapsule su celulozne, tako da su pogodne za vegane i vegetarijance.

 7. Mogu li se proizvodi dodavati u medij visoke temperature (npr. u netom pripremljene napitke ili hranu)?

  Mogu. Maca prah može se pomiješati s omiljenim toplim ili hladnim napitkom.

 8. Sadrže li Bioandinini proizvodi gluten?

  Ne. Proizvodi su 100 % bez glutena. Gluten dolazi samo iz žitarica.

 1. Kako djeluju kapsule/prah Premium Mix Mace?

  Sekundarni metaboliti, kao što su macamidi, potencijalno djeluju poput prirodnih antistresnih molekula koje štite živčani sustav i omogućuju tijelu da uspostavi ravnotežu i izgradi dugoročnu otpornost na prekomjerni stres. Hipotalamus se može smatrati upravljačkim ili koordinacijskim dijelom cjelokupnog endokrinog (hormonalnog) sustava. Naime, on prima „inpute“ iz cjelokupnog statusa čovjeka: od temperature, svjetlosti, podražaja do statusa autonomnog živčanog i hormonalnog sustava. Te informacije komunicira prema hipofizi koja potom producira hormone.
  Kapsule: Bioandina Premium Mix Maca kapsule sadrže ekstrakt korijena žute, crvene i crne mace koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava

 2. Koliko je vremena potrebno uzimati kapsule/prah Premium Mix Mace da bi se osjetili prvi rezultati?

  Sva istraživanja rađena su na 12-16 tjedana. Prvi rezultati vidljivi su unutar mjesec dana, no to ovisi od osobe do osobe.

 3. Utječe li uzimanje Bioandina Maca proizvoda na povećanje tjelesne težine/povećanje apetita/duži san/smanjenu energiju?

  Maca nije povezana s debljanjem ili povećanjem apetita. Preporuka je da se ne konzumira iza 18h kako ne bi remetila spavanje. Zbog svog adaptogenog djelovanja maca podiže energiju.

 4. Postoji li najniža i najviša dobna granica kod uzimanja kapsula/praha Premium Mix Mace?

  Preporuka za konzumaciju je od 16 godina na dalje.

 5. U koliko dugim intervalima korisnici mogu uzimati Maca proizvode?

  Stanovništvo Perua macu koristi svakodnevno tijekom cijelog života. Preporučujemo Vam da pijete maca prah ili kapsule koliko god Vam odgovara. Može se mijenjati vrsta mace prema potrebama, kao i sama doza, a pauza se može raditi od 5 do 30 dana, samo zbog toga da malo promijenite rutinu i da ne dođe do zasićenja.

 6. Postoje li neke namirnice, lijekovi i sl. s kojima se Maca kapsule ne smiju kombinirati?

  Preporuka je da se savjetujete s liječnikom prije njihove konzumacije ukoliko koristite neke lijekove za liječenje ozbiljnijih bolesti.

 7. Sadrže li Bioandinini proizvodi gluten?

  Ne. Proizvodi su 100 % bez glutena. Gluten dolazi samo iz žitarica.

Za više informacija općenito o našim proizvodima, njihovom djelovanju, sastavu, kakvoći, kvaliteti, namjeni ili samom naručivanju kliknite OVDJE!

Dodatne informacije

Težina

0.150 kg

  Cart