Pozivamo vas na promociju dodataka prehrane Bioandina

Promocija Bioandina proizvoda u Farmaciji u Z trgovačkom centru

U petak, 10.6.2022., od 16 do 18 sati u Farmaciji u sklopu trgovačkog Z Centra održat će se promocija proizvoda Bioandina. Bioandinin asortiman dodataka prehrani čine proizvodi na bazi peruanskih superbiljaka maca, camu camu te mačja kandža. Svi proizvodi dostupni su u obliku kapsula, dok su proizvodi na bazi biljke mace dostupni i u obliku praha. Bioandinin portfelj tako čine: crna i crvena aktivirana maca u kapsulama te prahu, premium mix crne, crvene i žute mace u kapsulama te prahu kao i camu camu capsule te kapsule mačje kandže.

O nutritivnim vrijednostima i kvaliteti samih proizvoda te njihovoj dobrobiti svim postiteljima tumačit će Bioandinin tim u suradnji s magistrom nutricionizma Ana Marijom Medved. Vrijedno je znati kako je, na primjer, biljka camu camu najbogatiji biljni izvor vitamina C u prirodi. Ili kako je Bioandinina maca jedina aktivirana maca na hrvatskom tržištu. Ujedno će svi posjetitelji imati priliku posavjetovati se s nutricionisticom o individualnom pristupu u unapređenju vlastitih zdravih navika.

Dođite i u ugodnom i inspirativnom društvu otkrijte u kojoj mjeri Bioandinini proizvodi mogu poboljšati kvalitetu vaše svakodnevice.

Pretraga
Newsletter
    Cart