Quinoa kruh - Bioandina recepti

17. prosinca 2018.0

Ako imate naviku peći sami svoj kruh tada znate kakvo zadovoljstvo za sva osjetila predstavlja upravo domaći vlastiti kruh. Ova ukusna alternativa za bijeli kruh zanimljivog je okusa i iznimno je hranjiv, a ako ga pečete za svoje bližnje ili prijatelje moramo Vas upozoriti da ćete svako malo morati tražiti odgovor na pitanje kada ćete ga ponovno peći.


👇Recept:👇


🔹 340g BioAndina Quinoa


🔹100g zobenih pahuljica


🔹 chia sjemenke Bioandina


🔹 1 čajna žličica sode bikarbone


🔹 1 čajna žličica praška za pecivo


🔹 prstohvat soli


🔹 3 žlice maslaca sobne temperature


🔹 limunov sok


🔹 240g biljnog mlijeka po želji




Quinoa kruh Bioandina

🔪Priprema:🔪



Quinou i zobene pahuljice samljeti u brašno. Dodati sve suhe sastojke. Staviti mlijeko i limunov sok. Sve dobro promiješati i staviti u kalup. Po želji posipati sa sjemenkama. Peći na 200 stupnjeva 1 sati. Prvih 30 min prekriti papirom za pečenje.
{{ reviewsOverall }} / 5 Korisnika (0 osvrta)
Ocjena
Što kažu ostali korisnici... Ostavite svoj osvrt
Sortiraj po:

Budite prvi i ostavite svoj osvrt.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite svoj osvrt


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *


Novosti

Jelmark j.d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter