Vrijeme je za DETOKS. Donosimo vam savjete i recepte za učinkovito čišćenje organizma

Vrijeme je za DETOKS. Donosimo vam savjete i recepte za učinkovito čišćenje organizma

Detoks-zelena-Maca1-1-1280x721.jpg

SKINITE NAŠU DETOKS KNJIŽICU OVDJE

Užurbani životni stil sličan je jurnjavi autocestom, dok nam tijelo nam neprestano šalje poruke u obliku različitih simptoma i životnih situacija, a na svakom čovjeku je da ih nauči tumačiti.

Zdravlje nije samo tjelesno. Ono je prirodni izraz tijela, uma i duha kada su u ritmu s prirodom. Tjelesni, misaoni i emocionalni aspekti su zapravo jedinstvena ekspresija cjelovitog postojanja osobe, a balans unutar ovih aspekata je prirodno stanje slobodnog i zdravog čovjeka.


BALANS JE OSNOVA SVEGA


Prema posljednjim podacima Svjetske zdravstvene organizacije više od 1,9 milijarde odraslih u svijetu ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu, od čega njih 650 milijuna ima debljinu, 11% muškaraca i 15% žena. U Hrvatskoj, kao i u Europi, više od polovice osoba starijih od 18 godina ima prekomjernu tjelesnu masu i debljinu, njih 57,4%, od čega debljinu ima 18,7% stanovnika. Muškarci su značajnije deblji od žena, njih 20,8% ima debljinu u odnosu na 16,8% žena.

Detoksikacija putem Bioandina detoks plana prehrane uz aktivirane Mace i Camu Camu pomaže u čišćenju tijela, uma, duha i vodi ka prirodnoj ravnoteži i balansu. Nakupljeni toksični viškovi se oslobađaju i više ne sprječavaju osobu da živi punim plućima te se otvaraju vrata zdravlju, skladu i ispunjenju.

Kada osoba nije u punoj vitalnosti, kada nije najbolje što može biti, tada uskraćuje i sebi i svijetu ono najbolje što može pružiti sebi i drugima.

Kako bi se postigla visoka učinkovitost i rezultati, nužno je očistiti, osloboditi i njegovati sebe iznutra.Tijelo je prijevozno sredstvo kojim istražujemo život i svijet oko sebe, stoga ga treba tretirati s pažnjom i poštovanjem. Iskoristiti ove čudesne mogućnosti u vrijeme proljeća kada vlastito tijelo pokreće svoje obnavljanje i iscjeljenje, jer stvar je mudrog biranja vlastitog životnog puta.ZAŠTO?


Suvremen život mnogo je toga čovjeku omogućio i učinio dostupnijim, međutim prihvaćanjem takvog ritma nastale su i nove potrebe koje je nužno zadovoljiti kako bi se očuvalo zdravlje i zadržala kvaliteta života. Danas je nemoguće izbjeći onečišćenje u bilo kojem obliku, kroz hranu, zrak, vodu, međuljudske odnose…, stoga ne čudi da sve veći broj ljudi osjeća posljedice takvog stila života. Porastom vanjskog onečišćenja, poraslo je i unutarnje onečišćenje.

Sustavi unutar tijela podešeni su, imaju svoje kapacitete, limite, zalihe, potrebe i prilagodljivost, a odnos čovjeka prema ovom unutarnjem uređenju određuje njegovo zdravlje, duljinu i kvalitetu života. Često oslanjajući se na prilagodljivost, misli se kako će to funkcionirati i na duge staze, ne računajući da taj „sos gumb“ posjedujemo kako bi tijelo izdržalo kraće napore kojima će biti izloženo u raznim životnim situacijama. Držanjem tog gumba u non-stop pogonu vodi zavaravanju te iscrpljuje čovjekov urođeni detoksikacijski sustav. Ovakvo unutarnje onečišćenje osnovni je uzrok narušenog zdravlja, što smanjuje kvalitetu života i skraćuje životni vijek.

Čovjekov urođeni sustav za čišćenje nije predviđen za borbu s velikim opterećenjima umjetnih zagađivača koje su sveprisutni u suvremenom životu i zato detoksikacija kao terapijski pravac ne predstavlja luksuz, nego stvarnu potrebu suvremenog čovjeka.


KAKO?


Slušajući vlastiti ritam i potrebe moguće je kroz Bioandina detoksikacijskog plana prolaziti na jednostavan i lak način. Pravovremenim pružanjem potrebne podrške izbjegava se velika toksična opterećenost i oscilacije energetskih zaliha, što pridonosi konstantnom osjećaju jednake energije tijekom dana, veću produktivnost i bolje raspoloženje.

Ako osoba nikada nije prolazila kroz detoksikaciju na sustavan način, uvijek je dobro pristupiti cjelovito. Plan detoksikacije obično se radi individualno, prema potrebama osobe, provodi se po stupnjevima, razinama te ciljano i periodično u sklopu redovnog održavanja stanja, za dodatnu pomoć obratite nam se na mail savjetovanje@bioandina.hrBioandina detoksikacija posebno se preporučuje osobama:

     ✅ koje žele unaprijediti i očuvati svoje zdravlje
     ✅ koje žive užurbano i koje se neredovito i nezdravo hrane
     ✅ koje trpe visoku razinu stresa, koje živi vrlo aktivno te postoji potreba za dodatnom energijom
     ✅ koje traže cjeloviti način odmora kroz osobni razvoj, zdravu hranu, relaksaciju i prirodnu njegu tijela
     ✅ koje žele veću promjenu/zaokret na svom životnom putu
     ✅ osobama s nedostatkom vitalnosti
     ✅ u podršci tijekom bolesti
     ✅ sa smanjenom funkcijom prirodnih mehanizama detoksikacije
     ✅ koje žive u ekološki nepovoljnim uvjetima
     ✅ parovima koji planiraju roditeljstvo
     ✅ koje se osjećaju odsutno u svom životu
     ✅ koje su nezadovoljne svojim vanjskim izgledom
     ✅ koje njeguju svoju ljepotu iznutra
     ✅ koje su u fazi promjene prehrambenih navika
     ✅ osobama koje žele usvojiti obrazac zdravog životnog stila
     ✅ tvrtkama koje žele ulagati u svoje ljude u cilju smanjenja bolovanja, dugoročne uštede i povećanja produktivnosti svojih zaposlenika

SKINITE NAŠU DETOKS KNJIŽICU OVDJE