Zašto BIOANDINA maca?

Prvi na hrvatskom tržištu nudimo tri vrste mace, pristiglih iz VLASTITO ZAKUPLJENIH NASADA u Peruu: crvenu (zastupljena u 20% nasada), crnu (zastupljena u 10%) i žutu (najzastupljenija u 70%)
4
Prva i jedina želatinizirana (termički obrađena) maca na hrvatskom tržištu. 4x koncentriranija.
6
Sudjelujemo u kompletnom procesu od uzgoja mace u Juninu do pakiranja u Hrvatskoj.
5
Autohtona peruanska maca (Lepidium peruvianum Chacon), Junin 3950m
7
Pakirana u praktične mono vrećice s preporučenom dnevnom dozom mace, pogodne za instant upotrebu.

Zašto želatinizirana maca?

ŽELATINIZACIJA je kontrolirani tehnološki proces kojim se imitira višestoljetni tradicionalni proces kuhanja mace na Andama Perua djelovanjem povišenog tlaka i temperature – potiče se želatiniziranje škroba (stvaranje škrobne paste ili gela). U Preuu nitko Macu ne jede sirovu, kao što vjerojatno ni Vi ne jedete krumpir sirov. Saznajte više o samom procesu želatinizacije i sirova vs želatinizirana Maca…
 

Kada koristiti macu? I koju vrstu odabrati?

Tri vrste BioAndina mace – crvena, crna i MIX – idealan su dodatak prehrani te se preporučuju aktivnim muškarcima i ženama. Kao supernamirnica, maca prirodno doprinosi blagostanju organizma modernog čovjeka koji je izložen velikim količinama stresa, hormonalnoj neravnoteži, kroničnom umoru – što s jedne strane podrazumijeva intenzivne mentalne napore, a s druge nedovoljnu količinu sna i često, neuravnoteženu prehranu.

Inke su svakodnevno konzumirale macu, a njene blagodati su već stoljećima poznate diljem svijeta, poput:

  • Povećanja razine energije i snage
  • Povećanja otpornosti i izdržljivosti organizma
  • Poboljšanja plodnosti
  • Podrške zdravlju endokrinog sustava – ravnoteža hormona
  • Blagotvornog djelovanja na opće zdravlje žena i muškaraca

Povrh toga, maca blagotvorno djeluje na pojedina zdravstvena stanja specifična za muško i žensko zdravlje. Pogledajte tablicu s preporukama nutricionista kada koristiti macu, te koju vrstu mace odabrati.

    Cart