Ova izjava o privatnosti zadnji put je ažurirana 17. srpanj 2023. i odnosi se na građane i osobe sa stalnim prebivalištem u Europskom gospodarskom prostoru i Švicarskoj.

U ovoj izjavi o privatnosti objašnjavamo što radimo s podacima koje dobivamo o vama putem https://www.bioandina.hr. Preporučujemo da pažljivo pročitate ovu izjavu. U našoj obradi pridržavamo se zahtjeva zakona o privatnosti. To između ostalog znači da:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite znati koje točno podatke o vama čuvamo, kontaktirajte nas.

1. Svrha, podaci i rok čuvanja

Možemo prikupljati ili primati osobne podatke za brojne svrhe povezane s našim poslovanjem koje mogu uključivati sljedeće: (kliknite za proširenje)

2. Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. Za više informacija o kolačićima pogledajte naša Pravila o kolačićima

3. Prakse otkrivanja

Otkrivamo osobne podatke ako smo dužni prema zakonu ili sudskom nalogu, kao odgovor agenciji za provođenje zakona, u mjeri dopuštenoj prema drugim odredbama zakona, da damo informacije ili za istragu o predmetu koji se odnosi na javnu sigurnost.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

S Googleom smo sklopili Ugovor o obradi podataka.

Google ne smije koristiti podatke ni za jednu drugu Googleovu uslugu.

Mi blokiramo uključivanje pune IP adrese.

4. Sigurnost

Predani smo sigurnosti osobnih podataka. Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo ograničili zlouporabu i neovlašteni pristup osobnim podacima. Time se osigurava da samo potrebne osobe imaju pristup vašim podacima, da je pristup podacima zaštićen i da se naše sigurnosne mjere redovito provjeravaju.

5. Web stranice trećih strana

Ova izjava o privatnosti ne odnosi se na web stranice trećih strana povezane poveznicama na našoj web stranici. Ne možemo jamčiti da ove treće strane postupaju s vašim osobnim podacima na pouzdan ili siguran način. Preporučujemo da prije korištenja ovih web stranica pročitate izjave o privatnosti ovih web stranica.

6. Izmjene i dopune ove izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjena i dopuna ove izjave o privatnosti. Preporuča se da redovito pregledavate ovu izjavu o privatnosti kako biste bili upoznati sa svim promjenama. Osim toga, aktivno ćemo vas informirati gdje god je to moguće.

7. Pristup i izmjena vaših podataka

Ako imate pitanja ili želite znati koje osobne podatke imamo o vama, obratite nam se. Možete nas kontaktirati pomoću podataka ispod. Imate sljedeća prava:

Uvijek jasno navedite tko ste, kako bismo bili sigurni da nećemo mijenjati ili brisati podatke pogrešne osobe.

8. Podnošenje prigovora

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji postupamo (prigovor na) obradu Vaših osobnih podataka, imate pravo podnijeti prigovor Tijelu za zaštitu podataka.

9. Kontakt podaci

Jelmark d.o.o.
Mošćenička 15 10 000 Zagreb

Hrvatska
Web-stranica: https://www.bioandina.hr
E-pošta: info@bioandina.hr
Broj telefona: +385 1 2015 507

    Cart