O nama

Tko smo mi ?

Jelmark d.o.o. je obiteljska firma koja je začetnik premium brenda dodataka prehrani Bioandina. 100% smo posvećeni svakom svojem proizvodu za koje osobno jamčimo izvornost sirovina i premium kvalitetu zahvaljujući očuvanosti svih nutrijenata. Uz hrvatsko, Bioandinini proizvodi prisutni su još i na tržištima Srbije i Slovenije. 

Kako smo nastali ?

Brend Bioandina nastao je nakon što smo zbog poslovnih obaveza morali preseliti u Južnu Ameriku.

Primorani prilagođavati se novim autohtonim namirnicama na vlastitom primjeru i svojoj koži najbolje smo osjetili moć ekološki uzgojene super hrane koja naspram surove klime uspijeva rasti u Andama na preko 3500m nadmorske visine I biljaka iz Amazonske prašume. Velika nadmorska visina je  100% garancija ekološkog uzgoja. Najviše nas je zadivila čudesna adaptogena biljka maca koja na surovoj klimi uspijeva rasti u peruanskim Andama u regiji Junin na visini od 3900m.

Autohtona La Maca  je kod nas nažalost  zbog nedostatka informacija o konzumaciji (maca se ne jede sirova) krivo interpretirana i prihvaćena (npr. probavni problemi, sam okus sirove mace…).

Uz macu još je jedna biljka pronašla put do našeg asortimana, a također dolazi iz dalekih Anda. Riječ je biljci camu camu koja je najbogatiji prirodni biljni izvor C vitamina. I ona se svrstava u redove super hrane, zahvaljujući svojstvu otpornosti koje je razvila rastući u surovim planinskim uvjetima Anda.

Od 2022. godine grupu svojih proizvoda proširujemo još jednim čudotvorcem iz biljnoga svijeta – kapsulama mačje kandže. Autohtono stanovništvo Srednje i Južne Amerike koristilo ju je tradicionalno za liječenje uistinu širokog spektra bolesti pa ne čudi što se na njezinu djelotvornost oslanjamo i danas. 

Svoju ponudu planiramo upotpunjavati i dalje, paralelno s razvojem svog poslovanja te u skladu s potrebama svojih kupaca koji nam se svakodnevno s povjerenjem obraćaju. Pritom ćemo se, kao i dosada, voditi kriterijem ponude autohtonih receptura, ekološke kakvoće i premium kvalitete.

Tko čini Bioandina tim ?

Naš tim čini nekoliko zaposlenika naše male tvrtke te brojni vanjski suradnici koji svojim idejama, stručnim znanjima i iskustvom na kreativan i originalan način pridonose rastu našeg branda te njegovoj sve većoj snazi.

Jelena Ferk, osniuvačica i direktorica tvrtke Jelmark d.o.o.

Od samih početaka rada i plasiranja branda na hrvatsko te tržišta u regiji, nastojali smo ojačati suradnju sa stručnjacima iz različitih disciplina. U prvome redu to su bili nutricionisti, farmaceuti i liječnici koji su kontekstualizirali vrijednost i visoku učinkovitost naših proizvoda iz aspekata svoje struke. Također su nam pomogli u povezivanju s našim kupcima te u izgradnji njihove vjernosti i povjerenja.

Proizvodnju svojih proizvoda povjerili smo u ruke provjerenih industrijalaca, zahvaljujući kojima smo ponosni na atraktivnu, ali i ekološki prihvatljivu ambalažu. Inovativni tehnološki procesi proizvodnje pridonose visokoj kvaliteti naših proizvoda.

Osobito smo ponosni na suradnju s marketinškim stručnjacima i dizajnerima jer je iznjedrila nova pakiranja koja donose moderan, originalan i nov vizualni identitet s jedne strane, ali i zadržavaju originalnu recepturu s druge strane, kojoj se već godinama vraćaju brojni naši kupc

Naša vizija

U suradnji s nutricionistima, doktorima i farmaceutima spojiti tradicionalnu stoljetnu prirodnu medicinu sa suvremenom medicinom.

Naša misija

Shvativši kako je super hrana naše gorivo, počela je naša misija! Misija da našoj obitelji, prijateljima, sugrađanima i svim ostalima približimo izvorne, teško dostupne autohtone proizvode iz područja Anda i Amazonske prašume. Nudimo 100% prirodna zdravstvena rješenja.

Naš cilj
Educirati i informirati o važnosti dobrog zdravlja i podizanja kvalitete života i dobrobiti, motivirajući ljude da žive zdravijim, punijim i uspješnijim životom.
    Cart