O nama

Tko smo mi ?

Jelmark d.o.o je obiteljska firma koja je 100% posvećena svakom svojem proizvodu za koje osobno jamčimo njihovu izvornost i premium kvalitetu – sačuvani svi nutrijenti.

Kako smo nastali ?

Brend Bioandina nastao je slučajno, nakon što smo zbog poslovnih obaveza morali preseliti u Južnu Ameriku.

Primorani prilagođavati se novim autohtonim namirnicama na vlastitom primjeru i svojoj koži najbolje smo osjetili moć ekološki uzgojene hrane u Andama. Super hrane koja naspram surove klime uspijeva rasti na preko 3500m nadmorske visine. Velika nadmorska visina je  100% garancija ekološkog uzgoja. Najviše nas je zadivila čudesna adaptogena biljka Maca koja na surovoj klimi uspijeva rasti u peruanskim Andama u regiji Junin na visini od 3900m.

Autohtona La Maca  je kod nas nažalost  zbog nedostatka informacija o konzumaciji (Maca se ne jede sirova) krivo interpretirana i prihvaćena (npr. probavni problemi, sam okus sirove mace…).

Naša vizija
U suradnji s malim autohtonim uzgajivačima uzgojiti i dopremiti najkavitetniju, visokonutritivnu i hranu s dalekih Anda – s peruanskih polja do Vašeg stola!
Naša misija
Shvativši kako je super hrana naše gorivo, počela je naša misija! Misija da našoj obitelji, prijateljima, sugrađanima i svim ostalima približimo izvorne, teško dostupne organske proizvode koje ćemo s autohtonim uzgajivačima uz našu nazočnost pratiti od sjetve, obrađivanja, žetve pa sve do dopreme u Hrvatsku. Nudimo 100% prirodna zdravstvena rješenja.
Naš cilj
Educirati i informirati o važnosti dobrog zdravlja i podizanja kvalitete života i dobrobiti, motivirajući ljude da žive zdravijim, punijim i uspješnijim životom.
    Cart