Uvjeti kupovine - Bioandina Premium MACA

Uvjeti web kupovine

Narudžbom putem www.bioandina.hr pristajete na navedene Uvjete web kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama.

Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.bioandina.hr je tvrtka Jelmark d.o.o., Mošćenička 15 Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). U sve cijene proizvoda uračunat je PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.

Troškove dostave snosi kupac, osim za narudžbe veće od 200 kn kada troškove dostave snosi prodavatelj. 

Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Napomena: za veće narudžbe možete nam se obratiti direktno na:

email: [email protected]

broj telefona: +385 91 2238814

Cijena proizvoda

Cijene istaknute na web stranici www.bioandina.hr izražene su u kunama. Trošak PDV-a je uračunat u cijenu proizvoda. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave iz razloga se isti posebno plaćaju, osim na narudžbe iznad određenog iznosa kada je dostava besplatna, a sve sukladno uvjetima i na način kako je to naznačeno ovim Uvjetima kupnje.

Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna, cijena PDV-a, te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje.

Kontakt podaci

Jelmark d.o.o.
Mošćenička 15,
10 000 Zagreb

OIB: 79216472473
Mob: 0912238814

Načini plaćanja:

  • Pouzećem– Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate dostavljaču, u gotovini.
  • Kreditnim karticama– Visa, Mastercard, Maestro, Diners Card

visa_pos_fc

Discover

Diners_1c


Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

mastercard_securecode

verified_by_visa


Račun

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

Dostava

Naručene proizvode za nas isporučuje kurirska služba DPD paketnom dostavom na području Republike Hrvatske po navedenom cjeniku:

Težina pošiljke Cijena dostave
0-2 kg 25 kn
2-3 kg 37 kn
3-5 kg 40kn
5-10 kg 50kn

Iznos dostave biti će iskazan prilikom naručivanja proizvoda.
Standardno vrijeme isporuke je 1-5 radnih dana od narudžbe ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno.

Zaštita i prikupljanje osobnih podataka

Jelmark j.d.o.o. se obvezuje zaštititi osobne podatke kupaca, na način da prikuplja samo nužne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za slanje novosti i obavještavanje o novim uslugama i proizvodima. Svi djelatnici Jelmark j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Reklamacije i povrat robe

Reklamacije
Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci. Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.
Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku. Za sve reklamacije i pitanja stojimo vam na raspolaganju putem e-maila: [email protected]

Povrat
Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti. 

Upute za povrat proizvoda:

  • Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju
  • Pošaljite nam e-mail na [email protected]najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.
  • Nakon što dobijete suglasnost za povrat od Jelmark d.o.o., zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:

Jelmark d.o.o.
Mošćenička 15,
10 000 Zagreb

OIB: 79216472473
Mob: 0912238814

  • Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

Odgovornost za materijalne nedostake

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i tvrtke Jelmark j.d.o.o., u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

Autorska Prava

Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.

Jelmark d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter