Iskustva korištenja maca praha

Bioandina Premium Superfood

Ovo kažu naši zadovoljni korisnici:


Koristim vašu macu od početka studenoga kada mi ju je preporučio prijatelj. Ovo je prva zima da nisam bio bolestan. Iskreno hvala vam na tome. Maca je super stvar!

Vedran, Karlovac


Da zanemarimo okus…

Pijem vašu macu sada već dva mjeseca najčešće ujutro razmućenu u cjeđeni sok od naranče ili ju jednostavno stavim u cedevitu. Stvarno osjećam veću količunu energije i ono meni najbitnije fokus, kao da sam posloženiji, radim neke stvari na poslu koje sam prije uvijek odgađao jer mi se nije dalo.

Andrija, Zagreb


Prije par godina probala sam piti macu jer sam pročitala da će mi pomoći kod neredovite menstruacije. Nakon tri dana konzumiranja imala sam želučane probleme i prestala sam. Prijateljica mi je rekla za vašu bioandina želatiniziranu macukoja ima stvarno drugi okus od sotalih maca, ali najbitnije da nemam problema sa želucem. nakon samo mjesec dana korištenja nemam problema sa neredovotim menstruacijama i imam više volje i energije.

Ivana, Zagreb


Maca prah koristim redovito u svojoj prehrani. Odabrao sam Bioandina crnu macu jer redovito vježbam u teretani, pa mi ona pomaže u povećanju izdržljivosti i izgradnji kvalitetnog mišićnog tkiva, povećava razinu snage i energije te smanjuje umor. Sa Bioandina crnom macom trening je prava uživancija…

Ivan, Krapina


Uporni i dugotrajni simptomi PMS-a smetali su me iz mjeseca u mjesec. Razdražljivost, glavobolja, manjak koncentracije, nadutost… otežavali su mi svakodnevne aktivnosti. Nakon što sam počela konzumirati Bioandina crvenu macu, simptomi PMS-sa su manje izraženi i osjećam se puno bolje i zadovoljnije.

Janja, Kumrovec


Koristim Permium Mix macu jer nisam znala koju vrstu Mace odabrati. Na početku sam bila skeptična, ali nakon par dana korištenja počela sam primjećivati da se puno bolje osijećam, imam više energije te mi se pročistila koža. Jako sam zadovoljna te ju stvarno svima preporučujem.

Katarina, Zagreb


Moje akne i koža su bile toliko loše da sam redovito odlazila kod dermatologa i kozmetičara. Inače imam hormonalnih problema. Od kada sam počela korisiti Bioandina  macu gotovo da i nemam acni, a ono najbitnije je da su mi menstruacije redovite. Moje raspoloženje je stabilno i to je sve zbog prekrasnog peruanskog korijena. Preporučila bih macu svakome tko se bori s neravnotežom hormona.

Martina, Zabok


Tijekom istraživanja naišla sam na proizvode pod imenom BioAdina. Moju pažnju su pridobili s bio proizvodnjom. Maca prah i kakao zrna koristim već dva mjeseca u različitim smoothie kombinacijama, kombinacije s pahuljicama i mlijekom te kao dodatak u određene kolače koje pripremam. Osjećam ogroman porast energije. Imam snage za duge šetnje i popodnevne treninge. S macom mogu preživjeti dan bez popodnevnog spavanja, zijevanja i odvratnog osjećaja neispavanosti i iscrpljenosti. Hvala neumornoj maci!

Martina, Rijeka


Prije pola godine počela sam svakodnevno piti Bioandina macu i ubrzo sam prestala imati menstrualne bolove i prateće simptome pms-a. Ukus mi je u početku bio problem, ali sada razmutim u cjeđenoj naranči, stavim u zobenu kašu ili stavim u smoothie, zavisi što doručkujem. Volim trenirati u teretani i nakon korištenja moji treninzi su dulji, razina izdržljivosti ne može se usporediti s prethodnim. Maca mi je stvarno pravo otkriće i počeli smo ju koristiti svi u obitelji. Lp

Brankica


Od kada pijem maku smanjili su se noćni valunzi sa kojim se borim već 6 mjeseci. Bolje spavam, imam više energije, ne pijem više toliko kave… Sve u svemu puno bolje i poletnije se osijećam. Iskreno preporučam! 

Jadranka M.


Trenuto pijem treću kutiju vaše želatinizirane Mix Mace., Ukoliko zanemarimo ukus na koji se navikneš, koji sam čak i zavoljela jer me je spasio i gotovo smanjio učastalo znojenje zbog valunga koje sam učestalo imala. Također moram spomenti i povećanje energije koje imam nakon što popijem svoju dozu make.

Marija, Karlovac


Prije tri mjeseca ginekologica mi je preporučila Bioandina želatiniziranu macu zbog menopauze. Osjećam se puno bolje, smanjilo se noćno znojenje i konstantne promjene raspoloženja. Puno bolje spavam, Preporučam svim ženama sa simptomoma menopauze.

Ivana G.


Svakodnevno pijem vašu Bioandina macu, preporučili su mi ju u Farmaciji. Premda na poslu radim u stresnom okruženju podigla mi je razinu energije i koncentracije te lakše podnosim stres.

Mario


Od kada pijem crnu macu ujutro kava mi nije više potrebna. Imam bolji mentalni fokus tijekom radnog dana, a vidim i povećanje snage i energije tijekom treninga. Definitivno moja preporuka 🙂

Miško, Pula


Sandra, Zagreb


Sanja, Zagreb


Ostavite vaš komentar o našim proizvodima


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Jelmark j.d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter

#ostanidoma 


Besplatna dostava za sve MACA proizvode