Iskustva korištenja maca praha

Bioandina Premium Superfood

Ovo kažu naši zadovoljni korisnici:


Koristim vašu macu od početka studenoga kada mi ju je preporučio prijatelj. Ovo je prva zima da nisam bio bolestan. Iskreno hvala vam na tome. Maca je super stvar!

Vedran, Karlovac


Da zanemarimo okus…

Pijem vašu macu sada već dva mjeseca najčešće ujutro razmućenu u cjeđeni sok od naranče ili ju jednostavno stavim u cedevitu. Stvarno osjećam veću količunu energije i ono meni najbitnije fokus, kao da sam posloženiji, radim neke stvari na poslu koje sam prije uvijek odgađao jer mi se nije dalo.

Andrija, Zagreb


Prije par godina probala sam piti macu jer sam pročitala da će mi pomoći kod neredovite menstruacije. Nakon tri dana konzumiranja imala sam želučane probleme i prestala sam. Prijateljica mi je rekla za vašu bioandina želatiniziranu macukoja ima stvarno drugi okus od sotalih maca, ali najbitnije da nemam problema sa želucem. nakon samo mjesec dana korištenja nemam problema sa neredovotim menstruacijama i imam više volje i energije.

Ivana, Zagreb


Maca prah koristim redovito u svojoj prehrani. Odabrao sam Bioandina crnu macu jer redovito vježbam u teretani, pa mi ona pomaže u povećanju izdržljivosti i izgradnji kvalitetnog mišićnog tkiva, povećava razinu snage i energije te smanjuje umor. Sa Bioandina crnom macom trening je prava uživancija…

Ivan, Krapina


Uporni i dugotrajni simptomi PMS-a smetali su me iz mjeseca u mjesec. Razdražljivost, glavobolja, manjak koncentracije, nadutost… otežavali su mi svakodnevne aktivnosti. Nakon što sam počela konzumirati Bioandina crvenu macu, simptomi PMS-sa su manje izraženi i osjećam se puno bolje i zadovoljnije.

Janja, Kumrovec


Koristim Permium Mix macu jer nisam znala koju vrstu Mace odabrati. Na početku sam bila skeptična, ali nakon par dana korištenja počela sam primjećivati da se puno bolje osijećam, imam više energije te mi se pročistila koža. Jako sam zadovoljna te ju stvarno svima preporučujem.

Katarina, Zagreb


Moje akne i koža su bile toliko loše da sam redovito odlazila kod dermatologa i kozmetičara. Inače imam hormonalnih problema. Od kada sam počela korisiti Bioandina  macu gotovo da i nemam acni, a ono najbitnije je da su mi menstruacije redovite. Moje raspoloženje je stabilno i to je sve zbog prekrasnog peruanskog korijena. Preporučila bih macu svakome tko se bori s neravnotežom hormona.

Martina, Zabok


Ostavite vaš komentar o našim proizvodima


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Novosti

Jelmark j.d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter