Jelmark d.o.o. se zalaže za održavanje ove web stranice ažurnom i točnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netočno ili zastarjelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavijestili. Molimo naznačite gdje ste na web-stranici pročitali informacije. Razmotrit ćemo to što je prije moguće. Molimo pošaljite svoj odgovor e-poštom na: info@bioandina.hr.

Nismo odgovorni za gubitak kao rezultat netočnosti ili nepotpunosti, niti za gubitak koji proizlazi iz problema uzrokovanih ili inherentnih širenju informacija putem interneta, kao što su smetnje ili prekidi. Prilikom korištenja web obrazaca nastojimo ograničiti broj potrebnih polja na minimum. Za bilo kakav gubitak koji pretrpi kao rezultat korištenja podataka, savjeta ili ideja koje je dao ili u ime Jelmark d.o.o. putem ove web stranice, Jelmark d.o.o. ne prihvaća nikakvu odgovornost.

Odgovori i upiti o privatnosti poslani e-poštom ili putem web obrasca tretirat će se na isti način kao i pisma. To znači da naš odgovor možete očekivati najkasnije u roku od 1 mjeseca. U slučaju složenih zahtjeva, obavijestit ćemo vas u roku od 1 mjeseca ako su nam potrebna najviše 3 mjeseca.

Bilo koji osobni podaci koje nam date u kontekstu vašeg odgovora ili zahtjeva za informacijama koristit će se samo u skladu s našom izjavom o privatnosti.

Jelmark d.o.o. će poduzeti sve razumne napore da zaštiti svoje sustave od bilo kojeg oblika nezakonite uporabe. Jelmark d.o.o. će u tu svrhu provesti odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere, uzimajući u obzir, između ostalog, stanje tehnike. Međutim, ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak, izravan i/ili neizravan, koji pretrpi korisnik web-stranice, a koji nastaje kao rezultat nezakonitog korištenja njegovih sustava od strane treće strane.

Jelmark d.o.o. ne prihvaća nikakvu odgovornost za sadržaj web-stranica na koje ili s kojih je napravljena hiperveza ili druga referenca. Proizvodi ili usluge koje nude treće strane podliježu primjenjivim odredbama i uvjetima tih trećih strana.

Sva prava intelektualnog vlasništva nad sadržajem na ovoj web-stranici imaju Jelmark d.o.o. ili treće strane koje su same postavile sadržaj ili od kojih je Jelmark d.o.o. dobio korisničku licencu.

Kopiranje, širenje i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pismenog dopuštenja Jelmark d.o.o., osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostupnošću web stranice, slobodno nas kontaktirajte.

    Cart