Akcija!

B•DYNAMIC kapsule + CAMU CAMU kapsule

B•Dynamic kapsule su premium dodatak prehrani s ekstraktom korijena crne mace, ploda camu camu te sjemenki guarane, L-citrulin DL-malatom, vitaminima B skupine, vitaminom D, kromom i željezom. Pažljivo odabrani sastojci doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Camu Camu BIO vitamin C kompleks kapsule prirodan je dodatak prehrani dobiven od divljeg ploda voća camu camu koji u svom sastavu ima 100 % prirodan vitamin C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i stvaranju kolagena.

 

Original price was: 47,80 €.Current price is: 38,24 €.

SKU 1091-1-1 Categories , , Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 47,80 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 27€

Opis Proizvoda:

B-Dynamic kapsule

B•Dynamic kapsule su jedinstven proizvod na tržištu koji u svom sastavu ima tri biljna ekstrakta (crnu aktiviranu macu, guaranu i camu camu), L-citrulin DL-malat, vitamine B skupine, vitamin D, krom i željezo. 

Sadrži ekstrakt korijena crne mace (20:1) koji je najjači na tržištu. Osim toga, Bioandina maca je jedina aktivirana maca na hrvatskom tržištu. Kod Bioandina ekstrakta crne mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja! Zato se naziva aktivirana Maca. Nadalje, B•Dynamic kapsule sadrže i ekstrakt ploda camu camu, koji je jedan od najbogatijih biljnih izvora vitamina C na svijetu, a sadrži i guaranu, poznati biljni stimulans te L-citrulin, aminokiselinu s brojnim biološkim funkcijama. Dobrobiti ovog proizvoda dodatno pospješuju dodani vitamini i minerali, koji doprinose metabolizmu stvaranja energije, smanjuju umor  i iscrpljenost te doprinose normalnoj imunološkoj i kognitivnoj funkciji.

B•Dynamic kapsule doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenu umora i iscrpljenosti

B-Dynamic kapsule sastav:
Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
Vitamin C, tiamin, riboflavin, pantotenska kiselina, biotin, niacin, vitamini B6 i B12 te željezo
Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
Vitamin C, riboflavin, niacin, pantotenska kiselina, vitamini B6 i B12 te željezo

doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava

Vitamin C, Vitamin D, vitamini B6 i B12 te željezo

Doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Vitamin C i riboflavin

doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji

Željezo

doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi

Krom

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi
(2 kapsule):
% PU*
Ekstrakt (20:1)
korijena crne mace
200 mg
Estrakt guarane (4:1)
100 mg 
Ekstrakt camu camu (15:1)
200 mg 
   od čega prirodni vitamin C32 mg40 %
L-Citrulin DL-malat
160 mg 
Tiamin (B1)
3,4 mg309 %
Riboflavin (B2)
3 mg214 %
Niacin (B3)
15 mg93 %
Pantotenska kiselina (B5)
6 mg100 %
Vitamin B6
2 mg143 %
Biotin (B7)
100 µg200 %
Vitamin B12
2 µg80 %
Vitamin D
10 µg200 %
Krom
100 µg250 %
Željezo
10 mg71 %
*PU – dnevni preporučeni unos
 

Neto količina: 60 kapsula (= 38,6 g)
Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.


Camu Camu BIO kapsule

Camu Camu malo je drvo koje se može naći u regiji Amazonas u Peruu, dok sam plod camu camu voća u sebi sadrži najveći postotak vitamina C. Drvo donosi male, okrugle plodove – bobice slične trešnji ili šljivi, a okusom podsjeća na hibiskus i borovnice. Zbog svog izrazito kiselo-gorkog okusa, svježeg ga može konzumirati samo lokalno stanovništvo Perua i Brazila koje je naviklo na njegov okus. Bioandina CAMU CAMU vitamin C kompleks kapsule prirodan je dodatak prehrani dobiven od divljeg ploda voća camu camu koji u svom sastavu ima 100 % prirodan vitamin C. Jedno pakiranje sadrži 60 celuloznih kapsula.

Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i stvaranju kolagena.

Camu Camu kapsule sastav:
Camu Camu bio kapsule

Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i stvaranju kolagena.

VITAMIN C
doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa
doprinosi povećanju apsorpcije željeza
VITAMIN C

doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
doprinosi normalnom stvaranju kolgena
doprinosi normalnoj funkciji krvnih žila

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): % PU*
Ekstrakt (15:1) Camu Camu
950 mg
od čega vitamin C
150 mg 200 % Ž
167 % M
*PU – dnevni preporučeni unos

Neto količina: 60 kapsula (= 30 g)
Upute za upotrebu: Preporuča se popiti dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Ključne karakteristike koje Camu camu BIO C kompleks kapsulama daju diferencijalnu prednost u odnosu na druge slične proizvode na tržištu su:

Snažna potvrda struke

Izvrsnost naših proizvoda od početka uvođenja na hrvatsko tržište testiraju, odobravaju i prate relevantne institucije u okviru zakona Republike Hrvatske. Proizvode odobravaju brojni liječnici, nutricionisti i farmaceuti koji ih redovito preporučuju svojim pacijentima i klijentima te o njima pišu i govore u stručnim člancima te na kongresima. Kompetenciju proizvoda prepoznaju i naši brojni kupci koji su uspjeli redovitom primjenom unaprijediti svoje zdravstveno stanje.

Pročitajte više o proizvodu na blogu naše  stručne suradnice Sandre Krstev Barać, mag. nutr., IFMCP koja je certificirani praktičar funkcionalne medicine i magistra nutricionizma s preko 15 godina iskustva u nutricionističkom savjetovanju i edukaciji javnosti i stručnjaka o odnosu prehrane i zdravlja. OVDJE.

Savjetovanje:

Za sva pitanja oko odabira, konzumacije ili nuspojava, kontaktirajte naš Bioandina tim za savjetovanje. Upit pošaljite na email adresu: savjetovanje@bioandina.hr

Za više informacija o samom proizvodu, ali i pozitivnim aspektima ostalih Bioandininih proizvoda posjetite naš blog kutak koji na jednom mjestu okuplja stručne članke iz područja nutricionizma, medicine, farmacije, motivacijske psihologije i aktivnog života.

Kutak s originalnim recenzijama naših proizvoda koje smo od zadovoljnih korisnika prikupili tijekom dosadašnjeg rada potražite OVDJE.

Za više informacija općenito o našim proizvodima, njihovom djelovanju, sastavu, kakvoći, kvaliteti, namjeni ili samom naručivanju kliknite OVDJE!

Dodatne informacije

    Cart