O BioAndina timu i proizvodima koji dolaze direktno iz Perua


Tko smo mi ?

Jelmark je mala obiteljska firma koja je 100% posvećena svakom svojem proizvodu za koje osobno jamčimo njihovu izvornost, organski uzgoj i premium kvalitetu – sačuvani svi nutrijenti. Zato i nemamo puno proizvoda. 🙂Zašto smo posebni i što radimo drugačije?


Kontrolirani ekološki uzgoj

Direktno s Anda

Suradnja s autohtonim uzgajivačima Anda

Lab Analiza zdravstvene ispravnosti i kvalitete

Premium kvaliteta

Edukacija

Kako smo nastali?

Brend Bioandina nastao je sasvim slučajno, nakon što smo zbog poslovnih obaveza morali preseliti u Južnu Ameriku te zbog nedostupnosti svakodnevnih namirnica na koje smo naviknuti.
Primorani prilagođavati se novim autohtonim namirnicama na vlastitom primjeru i svojoj koži najbolje smo osjetili moć ekološki uzgojene hrane u Andama. Super hrane koja naspram surove klime uspijeva rasti na preko 2500m nadmorske visine. Velika nadmorska visina je  100% garancija ekološkog uzgoja. Najviše nas je zadivila čudesna adaptogena biljka Maca koja na surovoj klimi uspijeva rasti u peruanskim Andama u regiji Junin na visini od 3900m.
Autohtona La Maca  je kod nas nažalost  zbog nedostatka informacija o konzumaciji (Maca se ne jede sirova) krivo interpretirana i prihvaćena (npr. probavni problemi, sam okus sirove mace…).

Naša VIZIJA

U suradnji s malim autohtonim uzgajivačima uzgojiti i dopremiti najkavitetniju, ekološki uzgojenu super hranu s dalekih Anda – s peruanskih polja do Vašeg stola!

Naša MISIJA

Shvativši kako je super hrana naše gorivo, počela je naša misija! Misija da našoj obitelji, prijateljima, sugrađanima i svim ostalima približimo izvorne, teško dostupne organske proizvode koje ćemo s autohtonim uzgajivačima uz našu nazočnost pratiti od sjetve, obrađivanja, žetve pa sve do dopreme u Hrvatsku. Nudimo 100% prirodna zdravstvena rješenja.

Naš CILJ

Educirati i informirati o važnosti dobrog zdravlja i podizanja kvalitete života i dobrobiti, motivirajući ljude da žive zdravijim, punijim i uspješnijim životom.

Galerija


Vrste maca
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Jelmark d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: info@bioandina.hr

   

Newsletter