Moringa kapsule (3465 mg)

Bioandina Moringa kapsule su premium dodatak prehrani dobiven od praha lista i atomiziranog ektrakta lista biljke moringa (Moringa oleifera). Moringa doprinosi održavanju normalne razine glukoze. Količina atomiziranog ekstrakta moringe (20:1) i praha u jednoj kapsuli odgovara količini od 3465 mg praha suhe tvari moringe. U jednom pakiranju nalazi se 60 celuloznih kapsula.
Kapsule u svom sastavu ne sadrže aditive ni punila.

 

16,90 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 27€

Opis Proizvoda:

Bioandina Moringa kapsule su kombinacija praha lista i atomiziranog ektrakta lista biljke moringa (Moringa oleifera).

 Zbog svog impresivnog sadržaja bioaktivnih supstanci ima niz blagotvornih djelovanja na organizam. Djeluje protuupalno, antioksidativno, antibakterijski, antifungalno, antivirusno i analgetsko. Povoljno utječe na razinu kolesterola i triglicerida, te na razinu glukoze u krvi.

Tradicionalno se koristila za prevenciju i smanjenje anemije.

Doprinosi održavanju normalne razine glukoze.

Moringa (Moringa oleifera) je čudesna biljka svestrane primjene. Uzgaja se u tropskim i suptropskim područjima. Iako je svaki dio moringe prava riznica hranjivih tvari, nutritivno je možda najcjenjenije njeno lišće.
Tako u njemu možemo pronaći pravo bogatstvo proteina te beta karotena koji nam služi kao prekursor za vitamin A, ali i vitamina C,  E, folne kiselinu te kalcija, željeza magnezija, mangana i kalija. Lišće moringe ujedno obiluje brojnim antioksidansima osobito raznim polifenolima (poput kvercetina i kempferola iz skupine flavonoida ili klorogenske kiseline kao predstavnika fenolnih kiselina ),  a za koje se vjeruje da su zaslužni za njeno blagotvorno djelovanje. Nalaze se tu i glukozinolati poznati po antikarcinogenom djelovanju.

MORINGA
Doprinosi održavanju normalne razine glukoze.
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): % PU*
Ekstrakt (20:1) lista moringe
330 mg
Prah lista moringe
330 mg
*PU – dnevni preporučeni unos

Neto količina: 60 kapsula (= 25,8 g)
Sastojci: prah lista moringe (Moringa oleifera), atomizirani ekstrakt (20:1) lista moringe (Moringa oleifera), celulozna kapsula.
Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu kapsulu dva puta dnevno uz obrok ili čašu vode.

Tradicionalna primjena

Široko se koristila u Ayurvedskim tradicionalnim praksama više od 4000 godina. Naziva se još i „drvo života“.

Moringa prah sadrži oko 20 vrsta aminokiselina, 46 antioksidansa, 36 protuupalnih spojeva i više od 90 nutrijenata, što ga čini jednim od najboljih nutricionističkih dodataka. On je izvrstan izvor minerala poput željeza, kalcija i vitamina A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makro minerala, minerala u tragovima i fitonutrijenata. Osim toga, to je dobar izvor kvalitetnih proteina i dijetalnih vlakana.Moringa može biti koristan dodatak prehrani za osobe koje pate od dijabetesa. Istraživanja su pokazala da moringa može pomoći u regulaciji razine šećera u krvi, što je ključno za osobe s dijabetesom. To je zato što moringa sadrži spojeve koji pomažu u smanjenju apsorpcije šećera u crijevima. Moringa doprinosi održavanju stabilne razine šećera u krvi.

Također moringa utječe na  smanjenje otpornosti na inzulin, što može biti korisno za osobe koje pate od dijabetesa tipa 2.

Snažna potvrda struke

Izvrsnost naših proizvoda od početka uvođenja na hrvatsko tržište testiraju, odobravaju i prate relevantne institucije u okviru zakona Republike Hrvatske. Proizvode odobravaju brojni liječnici, nutricionisti i farmaceuti koji ih redovito preporučuju svojim pacijentima i klijentima te o njima pišu i govore u stručnim člancima te na kongresima. Kompetenciju proizvoda prepoznaju i naši brojni kupci koji su uspjeli redovitom primjenom unaprijediti svoje zdravstveno stanje

Savjetovanje:

Za sva pitanja oko odabira, konzumacije ili nuspojava, kontaktirajte naš Bioandina tim za savjetovanje. Upit pošaljite na email adresu: savjetovanje@bioandina.hr

Za više informacija o samom proizvodu, ali i pozitivnim aspektima ostalih Bioandininih proizvoda posjetite naš blog kutak koji na jednom mjestu okuplja stručne članke iz područja nutricionizma, medicine, farmacije, motivacijske psihologije i aktivnog života.

Kutak s originalnim recenzijama naših proizvoda koje smo od zadovoljnih korisnika prikupili tijekom dosadašnjeg rada potražite OVDJE.

Za više informacija općenito o našim proizvodima, njihovom djelovanju, sastavu, kakvoći, kvaliteti, namjeni ili samom naručivanju kliknite OVDJE!

    Cart